Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op 0165 556989, mailen kan natuurlijk altijd: info@kompassievolleven.nl

Verbinden, vertrouwen en veiligheid

Mijn hele leven word ik al geïnspireerd door vragen die liggen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, zingeving  en verdieping. Mijn eigen levenservaringen en ontmoetingen met mensen zijn gekleurd door deze vragen en ik heb mij daarin ontwikkeld door het volgen van diverse opleidingen en cursussen.

Voor mij was het belangrijk te gaan ontdekken hoe ik mijn intuïtieve vermogen kon gaan inzetten binnen het coachen/begeleiden van mensen. Ik heb ervaren dat begrippen als verbinden, vertrouwen en veiligheid voor mij kernwaarden zijn in een coach traject. Mijn levensthema is bezieling: geïnspireerd te zijn en te inspireren. Integriteit en authenticiteit zijn voor mij belangrijke waarden en nauw verbonden aan handelen vanuit het hart.

Een onderwerp wat mij na aan het hart ligt, is hooggevoeligheid. De onbekendheid daarover, het onbegrip vanuit de omgeving en de vraag hoe om te gaan met hooggevoeligheid hebben mij ertoe gezet mij daarin te gaan verdiepen.

M.b.t. de thema’s hooggevoeligheid en verlies en rouw, heb ik mijn eigen ervaringen en processen doorlopen. Daarom besloot ik mij daar, naast mijn baan als maatschappelijk werker in het ziekenhuis, verder op toe te leggen.

Toen kwam er voor mijzelf een punt in mijn leven waarop ik mij afvroeg: Hoe wil ik verder? Wat is belangrijk voor mij? Waardoor word ik geïnspireerd? Hoe ga ik dat vormgeven? Wat weerhoudt mij? Wat heb ik nodig om in beweging te komen?

• Misschien herken je je in deze vragen en sta je zelf ook op zo’n punt in je leven.
• Misschien wil je anders en weet je niet hoe maar het blijft ergens kriebelen.
• Misschien herken je iets van jezelf in de aandachtsgebieden die ik heb geschreven.

We zijn als mens heel goed in staat van alles te bedenken om het zo te houden zoals het is, niet in beweging te komen waardoor wat ons werkelijk inspireert verborgen blijft.

Wil je daarover in gesprek, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we zowel de coachvraag alsook het coachtraject en natuurlijk kijken we of er een wederzijdse klik is om samen verder te gaan.

Brielle-IMG_2699

Trainingen en cursussen

Sinds 2001 werk ik als maatschappelijk werker in een ziekenhuis. Daarvoor heb ik enkele jaren binnen de rouwbegeleiding gewerkt.

Zowel vanuit mijn werkervaring als vanuit persoonlijke ervaring zijn het omgaan met chronische ziekten, het vinden van een (nieuwe) balans en alles wat daarbij komt kijken aan weerstand, acceptatie en communicatie met je omgeving, voor mij bekende terreinen.

In 2008 heb ik een mindfulness training gevolgd en de waarde daarvan in mijn eigen leven heeft mij geraakt. Dat heeft mij ertoe doen besluiten de opleiding tot mindfulness trainer te gaan volgen welke ik in 2009 bij See True heb afgerond.

In 2013/2014 heb ik de Hoofdopleiding Intuïtief Coachen bij het IMC Mensontwikkeling gevolgd.

In 2015 heb ik bij Frits Koster en Erik van den Brink module 1 gevolgd van de opleiding tot Heartfulness coach, een verdieping op de mindfulness.

In 2015 cursus hooggevoeligheid bij InsideOut in Steenbergen.