Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op 0165 556989, mailen kan natuurlijk altijd: info@kompassievolleven.nl

Coaching vanuit
hart en gevoel

Intuïtie is een begrip dat in essentie gaat over weten: weten zonder dat je weet hoe je het weet. Dit weten vindt zijn oorsprong in onze ziel, alle ervaringen die onze ziel in de loop der tijd heeft opgedaan, hebben zich gebundeld in een weten wat het denken voorbij gaat.

Dit weten is vaak overgenomen door de rol van onze ratio waardoor we van onze oorspronkelijkheid ver af zijn geraakt.

Daardoor zijn we onze eigen verlangens en wensen vaak vergeten en leven we een leven wat zich kenmerkt door aanpassen en voldoen aan wat we denken wat van ons wordt verwacht. De verbinding met onze eigen levenskracht is er niet meer.

Er gaat veel energie verloren in het doen van dingen die niet bij je passen. Een burn out of overspannenheid kunnen daarvan het gevolg zijn. Daardoor kun je uit balans raken en het gevoel krijgen de weg kwijt te zijn.

Intuïtieve coaching kenmerkt zich door coachen met een open houding, vanuit hart en gevoel. Het motiveert mij om, binnen deze open houding, luisteren, kijken, denken en voelen samen te laten komen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling gaan altijd door, dat is het mooie daarvan. Je hoeft nergens naar te streven, geen einddoel te stellen, gewoon jouw eigen weg volgen volgens jouw eigen inzichten. Luisteren naar je intuïtie geeft je energie en vertrouwen in jezelf waardoor je persoonlijk groeit.

Wil je daarover in gesprek, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we zowel de coachvraag alsook het coachtraject en natuurlijk kijken we of er een wederzijdse klik is om samen verder te gaan.